sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Avocadomaitoa ja raekuuroja



Avocadot ovat nyt halpoja. Niitä myydään jokaisessa suuremmassa kaupassa. Avocadoissa on hyviä rasvoja ja paljon vitamiineja, niitä kannattaa nyt syödä.

 Kokeile avocadomaitoa:
                           2 dl maitoa tai soijamaitoa
 1 avocado
                                                                     Vaniljaa tai vanilja -proteiinijauhetta (esim Herbalife)

Sekoita nämä kaikki tehosekoittimella tai sauvasekoittimella
Kermainen terveysjuoma on hetkessä valmis

Aamulla tein Avocadomaidon ja kaadoin sen jäisten mustikoiden päälle. Lisäksi nautin 8 dl raikasta lähde vettä. Sekä yhden mukin kuumaa kahvia, jonne lisäsin yhden lusikallisen hunajaa joukkoon Maukas ja terveellinen aamupala ennen lenkille lähtöä.




Vuoksen rantaa kulkee hyvä pyörätie. Tämä reitti on melko tarkkaan 5,5-6 km pitkä. Kova hiekkapohja on mukavaa ajaa käsifillarilla. Väylä on kohtuullisen tasainen ja välillä on mukavaa ajaa niin kovaa, kuin pyörällä pääsee. Minun voimillani vain 6-6,5 km/tunnissa.
Tänään keli on viileä ja happea on ilmassa paljon. Helppo ponnistella hengästymiseen asti.

Johanna avustajani on hyväkuntoinen kävelijä. Hän ja koirani Typy jäävät alamäessä kaus taakseni, mutta tiedän, että he pärjäävät kyllä. Aion ajaa muutaman kilometrin kovaa ja sitten kääntyä ympäri ja takaisinpäin matkalla voimme kulkea yhdessä kotiin.




Yhtäkkiä alkaa tuulla ja ...ja .....rakeita hakkaamalla sataa maahan. Yritän suojata kasvojani. Rakeet iskevät kuin pienet kivet päähäni ja kasvoilleni. Kuinka kaipaankaan huppua, jonka voisin vetää päähän suojakseni. Huudan: Lopeta Jumala, lopeta .....älä hakkaa minua ......Sitten alkaa naurattaa omaa lapsenmielinen hätäni. Hengitän rauhassa ja yritän kääntyä pyörälläni ympäri. Vastatuuli ja rakeet lyövät niin voimakkaasti minuun ja pyörääni, etten pääse kääntymään. Odotan varmaan siinä viisi tai kahdeksan minuuttia ...tai ajantaju katoaa....vain villi ja kaunis myrsky.
Lopulta Johanna tulee luokseni kantaen Typyä sylissään. Rakeiden tulo lakkaa ja lähdemme takaisin kotiinpäin.




Kotona on lämmintä ja käyn kuumassa suihkussa. Oloni on loistava liikunnan ja happirikkaan lenkin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteistasi :)