maanantai 4. huhtikuuta 2016

Smoothia ja vesijuoksua


Aamuateriani on yleensä smoothie esim:

2 dl soijamaitoa
2 dl puolukoita (ilman sokeria)
omena
3 rkl proteiinijauhoa
minttua
hiukka sitruunaa



                                                   

Soijamaidon voi korvata tavallisella maidolla tai jugurtilla. Smooth iin sopii hyvin mustikat, viinimarjat, puolukat, karpalot. Banaani tuo makeutta, omena raikkautta, sitruuna piristää kivasti. Vanilja Herbalife proteiiniateria 2 rkl ja yksilöllinen vanilja proteiinijauhe1 rkl on minun makumaailmaani sopiva proteiinituote aamujuomaan.
 Tämä aamupala sisältää paljon proteiinia ja vitamiineja. Täällä pärjään loistavasti aina päiväruokaan asti.
 
 .....
 
Perusharjoitteluuni kuuluu 1 -1,5 tunnin vedessä liikkuminen 2 kertaa viikossa. Juoksen pötkön kanssa noin puolet tästä ajasta ja jumppaan vedessä muun ajan. Vesijumpassa on hyvä tehdä intervalliharjoittelua, eli välillä treenataan 20 sekunttia kovalla sykkeellä, reippaasti liikkuen. Näitä intervalleja voi tehdä kunnon mukaan 3 - 7 peräkkäin.Vesijumppa on hyväksi nivelille ja vahvistaa nopeasti lihaksi. Vedessä juokseminen vahvistaa sydäntä ja verisuonistoja ja parantaa aineenvaihduntaa. Minä treenaan noin 30 asteisessa vedessä.
 


Imatran Kylpylän altaalla aamupäivällä


Rukous rauhoittaa mielen:




Sinä, joka minut olet luonut, kuule minua ja vahvista luottamustani elämään. Suojele heitä, joita rakastan ja siunaa myös heitä, joita en rakasta. Sinä, joka minut olet luonut kuule hento rukoukseni ja siunaa, eläimiä, puita, kasveja, vesistöjä ja koko tätä koti-planettaamme   Amen
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteistasi :)