maanantai 11. huhtikuuta 2016



Tänään pyöräilin Vuoksen lenkin 10 kilometria. Kaunis aurinkoinen päivä, viileä tuulikaan ei haitannut minua. Uusi Elite pyöräilytakkini tuntuu pitävän hyvin tuulta ja takin helma pysyy alhaalla eikä rullaudu ylöspäin, niin kuin muissa ulkoilutakeissani. Myös uudet Rukan tuulta ja vettä pitävät housut ovat miellyttävät pyöräillessä. Takin ja housujen alle laitoin aamulla ohueen villaisen kerraston. Jaloissa minulla on Niken coreteksnilkkurit, keveät ja mukavat.

Kolmen päivän tauko pyöräilyssä oli auttanut. Voimatasoni ja jaksaminen oli hyvät. Ensimmäiset 6 kilometria kuljin vauhdilla eteenpäin melko suurilla vaihteilla. Loppumatkan leppoisammin.

Pyörääni vaihdettiin viime viikolla uudet ketjut ja etupyörän laakereita löysättiin. Kiitos Kari Kareinen ja Punainen lohikäärme.....rullaa paremmin nyt.




Ostin nämä pyöräilyvaatteeni Imatran Intersportista. Siellä oli hyvä valikoima pyöräily- ja muita ulkoiluvaatteita ja ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Ostin myös 2 pyöräilypaitaa, toisen ihanan pehmeän pinkin ja toisen tummemman oranssein kuvioin. Molemmissa paidoissa on edessä vetoketju, joka helpottaa paidan päälle pukemista. Hartioissa ja rintakehässä on riittävästi tilaa käsifillarointiinkin ja helmassa takaa kumi, jotta paita ei nouse ylös pyöräilessä. Nämä paidat hommasin Sandiago de Compostellan matkaa varten. Helppo pesasta viileässä vedessä ja kuivuvat nopeasti. Kesällä Suomessakin tietty mukavat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteistasi :)