keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

 
 


Sosekeittoa ei jaksa syödä monta päivää. Keiton lopusta voi tehdä pannukakkuja: sosekeittoon lisätään 3 kananmunaa ( tai enemmän, jos keittoa on jäänyt paljon tähteeksi), sekoitetaan hyvin ja paistetaan oliiviöljyn kanssa paistinpannulla. Herkullinen aamupala on valmis hetkessä. Näitä lettuja/munakasta voi syödä vaikka hunajan tai vaahterasiirapin kanssa.
Tässä annoksessa on: proteiinia, runsaasti kasviksia ja hyviä öljyjä. Maistuu lapsillekin.


Iltapäivällä tunnin pyörälenkin jälkeen paistoin metsäsieniä ja sipulia pannulla ja lämmitin lopuksi aamusta jääneet pannukakut sienten päällä pannulla. Nopea ja maukas lonasruoka oli hetkessä valmis.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteistasi :)